Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au AFIŞAT rezultatele la Şcoala de Subofiţeri POMPIERI Boldeşt. Doar PATRU candidaţi din 300 au luat NOTA maximă
S-au AFIŞAT rezultatele la Şcoala de Subofiţeri POMPIERI Boldeşt. Doar PATRU candidaţi din 300 au luat NOTA maximă

S-au AFIŞAT rezultatele la Şcoala de Subofiţeri POMPIERI Boldeşt. Doar PATRU candidaţi din 300 au luat NOTA maximă

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri Boldeşti a anunţat rezultatele la admitere pentru 2019. Au fost înscrişi în total 712 candidaţi dar, după probele eliminatorii au trecut numai 300. Iar candidatul cu cele mai bune rezultate a fost Mihai Andrei din Craiova.

Aşadar, în perioada 10- 21 ianuarie 2019 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti s-a organizat concursul de admitere pentru calificările de: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” și „maistru militar auto”. Durata studiilor postliceale este de 1an.

În urma rezultatelor anunţate, aflăm că doar patru candidaţi au obţinut punctajul maxim. Printre cei patru fericiţi candidaţi se află Andrei Mihai, recrutat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “OLTENIA” din judeţului Dolj.  Rezultatul final de admiterea fost de 88 de puncte.

Departajarea candidaţilor care au obţinut medii egale s-a efectuat după media generală obţinută la examenul de bacalaureat şi media generală a anilor de şcolaritate din perioada studiilor liceale. Candidaţii declaraţi admişi încep cursurile la data de 04 februarie, notează zdp