Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, în colaborare cu Ministerul Educaţiei. „În România există o mare nevoie de personal calificat, în special în domeniul restaurantelor.
 
Există foarte puţine, aproape deloc, persoane calificate. Nu greşesc dacă spun că peste 90% dintre cei care sunt la ora actuală ospătari sau bucătari au învăţat pe parcurs“, motivează Cătălin Mahu, proprietarul lanţului „La Mama“, decizia înfiinţării şcolii.

Cursanţii vor învăţa de la specialiştii firmei, iar la final vor susţine un examen în urma căruia vor primi diplome de calificare recunoscute de Ministerul Muncii. Cei cu rezultate bune vor avea oportunitatea să se angajeze într-unul dintre restaurantele companiei, situată pe locul 9 în „Top 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi“, realizat de revista „Capital“.
 
Cursul ţine patru luni şi începe din ianuarie. Orele se vor organiza la sediul companiei (Splaiul Independenţei nr. 319, intrarea 1, în incinta Sema Parc), iar practica în restaurantele companiei. Detalii pot fi solicitate la telefon 021.317.91.76 sau la e-mail [email protected]