Paginademedia.ro oferă detalii despre noua schimbare din media. „Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să inițiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru și totdată avem intenția de a consolida aceste produse sub o formă comună”, le-a spus Adrian Tomșa membrilor CNA, precizând că intenționează să mai vină la CNA cu solicitări de licențe pentru televiziuni de sport.  

Iată modificările aprobate de CNA ppentru cele patru posturi: 

Look TV devine LookSport și are o nouă siglă. 

Look Plus are o nouă siglă și o schimbare minoră de denumire alăturarea LookPlus

Profit.ro, post de business nou-lansat, are siglă nouă

Agro TV, post TV operat de Agro TV Network și deținut tot de Adrian Tomșa, renunță la studioul din Cluj pentru a rămâne doar cu cel din București. Și acest post are o nouă siglă.

Adrian Tomșa, proprietarul posturilor, în fața CNA: 

„Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să inițiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru și totdată intenția de a consolida aceste produse sub o formă comună. Intenționăm să demarăm o campanie de rebranding în lunile următoare. Pentru asta am solicitat schimbarea de sigle. Încercăm să ducem elemente grafice și de identitate comune la toate produsele.”

Despre postul LookSport: „În primă etapă vom schimba doar denumirea. Intenționăm, probabil în scurt timp, să venim cu solicitarea unor noi licențe strict pe sport pe care le încercăm să le adăugăm la portofoliul nostru. Există mult conținut de sport pe care avem drepturi.” 

Cele trei licențe TV sunt operate de Clever Media: Tomşa Gheorghe Adrian – asociat principal – 96.77% şi Gongolea Victor – 3.23%.

Agro TV Network, post care operează Agro TV, are următorii acționari: Tomşa Gheorghe Adrian –70%, Pop Tudor Mircea – 12%, Lăpuşan Sorin Emil – 11%, Albu Eugen – 5% şi ATTP Telecommunications SRL – 2%.

Forul audiovizual a aprobat în ședința de astăzi și noile sigle ale LookSport, LookPlus, Profit.ro și Agro TV, notează paginademedia.ro