Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene de violență extremă la Oradea. Poliția s-a sesizat din oficiu I VIDEO
Scene de violență extremă la Oradea. Poliția s-a sesizat din oficiu I VIDEO

Scene de violență extremă la Oradea. Poliția s-a sesizat din oficiu I VIDEO

Poliția din Oradea s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul virtual au apărut imagini de nopțile trecute, imagini în care două grupuri masive de tineri s-au luat la bătaie. Scenele sunt de o violență extremă. Altercația a avut loc în data de 23 martie, în jurul orei 3.45 în Pasajul Vulturul Negru, din Oradea.

Potrivit surselor EVZ, în cursul zilei de astăzi, în urma apariției imaginilor în spațiul public,  polițiștii s-au autosesizat și au demarat verificări. Surse judiciare arată că în noaptea altercației nu a sunat nimeni nici la 112, nici la poliție, iar nici ulterior nu s-a depus vreo reclamație.  Altercația a fost filmată de un ceățean, care a distribuit-o pe Facebook, joi seară. ”Momente de socializare la Oradea, unde câţiva "români intoleranţi" le fac africanilor ceea ce le fac africanii nemţilor, belgienilor, francezilor, suedezilor şi englezilor chiar la ei acasă”, a scris orădeanul în dreptul video-ului.

”Polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu în acest caz, au verificat când s-a produs fapta și au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea tuturor participanților la altercație și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor”, a declarat pentru EVZ comisar șef de poliție Alina Dinu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor. (Sursa video / foto: Facebook / NU islamizării României)