Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL URIAȘ în Armată. Se cere intervenția ministrului: „Se înceară mușamalizarea cazului. Acționează contra Statului și face ABUZ în serviciu”
SCANDAL URIAȘ în Armată. Se cere intervenția ministrului: „Se înceară mușamalizarea cazului. Acționează contra Statului și face ABUZ în serviciu”

SCANDAL URIAȘ în Armată. Se cere intervenția ministrului: „Se înceară mușamalizarea cazului. Acționează contra Statului și face ABUZ în serviciu”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, se plângă ce șeful direct îi pune bețe în roate în războiul pe care îl duce cu echipa finanțată de Gigi Becali.

Florin Talpan l-a criticat din nou, pe Cristian Petrea, șeful său direct și comandantul ClubuluI Sportiv al Armatei Steaua. Juristul a cerut public intevenția lui Gabriel Beniam Leș, ministrul Apărării și s-a plânc că Petrea încearcă să mușamalizeze întreg scandalul cu Steaua lui Gigi Becali.

„Eu doar mi-am făcut datoria față de Stat și față de Clubul Sportiv. Eu vreau să îl somez public pe Petrea Cristian să semneze notificările către FRF, LPF, către Oficiul Național al Registrului Comerțului și către Societatea Comercială Steaua București SA. Trebuie să semneze notificările după hotărârea dată de Curtea de Apel în privința mărcii. Îl anunț public pe ministrul Apărării Naționale că Petrea Cristian nu își îndeplinește atribuțiile și se opune Curții de Apel, acționează contra Statului și face abuz în serviciu. Nu știu ce vrea, dar dacă solicit asta, înseamnă că este foarte grav. Nu știu de ce face asta. Pe cine reprezintă? De ce nu reprezintă Statul? Petrea aduce prejudiciu. Eu nu am avut parte de niciun sprijin. Se înceară mușamalizarea cazului. În 2015 am vrut să fac echipă de fotbal, iar Petrea s-a opus personal. Am făcut toate documente și aveam și echipă”, a spus Talpan la Digi Sport.