Evenimentul Zilei > Social > Scandal la Sibiu! Copilă răpită de un iranian
Scandal la Sibiu! Copilă răpită de un iranian

Scandal la Sibiu! Copilă răpită de un iranian

Poliţiştii caută o fetiţă de 7 ani luată de acasă, din satul Mălâncrav, în urmă cu 12 zile, de tatăl ei, un cetăţean iranian, care are acum dosar penal și a încălcat un ordin de protecţie dat pentru minoră şi mama sa.

Fetița, care care figurează la ,,Persoane dispărute” pe site-ul Poliției Române, este născută în Germania, fiind cetățean german, iar la data plecării, minora purta bluză şi pantaloni de culoare deschisă.

Mama fetiței a fost bătută de soț, care a luat fetița și a plecat cu ea. Cuplul mai are un băiețel de 4 ani. Totul s-a petrecut la sfârșitul lunii trecute.

În data de 31 iulie, în jurul orei 3:00, femeia a dat telefon la 112 și a anunțat că în seara zilei de 30 iulie a avut un conflict cu soțul ei, care a degenerat în acte de violenţă, iar bărbatul a plecat de la domiciliu împreună cu fiica de 7 ani, într-o direcţie necunoscută.

După cercetări, poliţiştii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru violenţă în familie – lovire sau alte violenţe. Ei au emis un ordin provizoriu de protecţie a femeii, iar la data de 9 august, Judecătoria Mediaş a emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar şi de cei doi minori.

IPJ Sibiu a emis un comunicat în care se anunță: „Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 7 ani, din judeţul Sibiu, semnalată de către mamă ca dispărută după ce ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, împreună cu tatăl într-o direcţie necunoscută.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Mălâncrav, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu despre faptul că soţul său a încălcat dispoziţiile unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Mediaş, constând în aceea că bărbatul nu a predat mamei reclamante minora în vârstă de 7 ani, fiica acestora.

Semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 – 30 kilograme, păr şaten, fir lung, uşor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituţie atletică, corespunzătoare vârstei.”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: