Evenimentul Zilei > Sport > SCANDAL la Petrolul: „A sărit la bătaie. A avut o ieșire deplasată și față de Răzvan Lucescu”
SCANDAL la Petrolul: „A sărit la bătaie. A avut o ieșire deplasată și față de Răzvan Lucescu”

SCANDAL la Petrolul: „A sărit la bătaie. A avut o ieșire deplasată și față de Răzvan Lucescu”

Dan Capră, patronul echipei Petrolul Ploiești, a confirmat incidentul în care a fost implicat mijlocașul Ovidiu Hoban. Fotbalistul a fost exclus din lot după ce a sărit să-l bată pe team-managerul Marius Nicolae.

Ovidiu Hoban a fost implicat într-un incident, după meciul Dinamo Zagreb – Petrolul, scor 2-1, și a fost exclus din lotul „lupilor”: Mijlocașul a sărit să-l bată pe Marius Nicolae, team-managerul formației prahovene, iar patronul Dan Capră a vorbit despre episodul petrecut la vestiare.

„După meci, Marius Nicolae a mers în vestiar şi le-a reproşat băieților lipsa de atitudine, lipsa de implicare. Mutu, Teixeira, Albin şi ceilalţi erau cu capetele plecate, supăraţi, iar Hoban a sărit la bătaie la Mario. Nu se pot tolera astfel de lucruri. Până marţi, când revin în ţară, Hoban este exclus din lot! Să ştiţi că el a avut o ieşire deplasată şi faţă de Lucescu, anul trecut, la meciul de la Timişoara. Am trecut cu vederea, să menţinem o unitate de grup. Dar nu se poate să-i tolerăm la nesfârşit lui Hoban astfel de manifestări!, a spus patronul Petrolului.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News