Evenimentul Zilei > Monden > Scandal între jurnaliști importanți, în direct la TV: „Un mediocru!”, „Un dobitoc!”
Scandal între jurnaliști importanți, în direct la TV: „Un mediocru!”, „Un dobitoc!”

Scandal între jurnaliști importanți, în direct la TV: „Un mediocru!”, „Un dobitoc!”

Prezentatorul TV Radu Banciu a jignit un fost coleg de breaslă, Sorin Mihailovici, spunând despre acesta, într-o intervenție în direct, că ar fi fost un „mediocru” care nu a realizat nimic în presă.

Disputa dintre cei doi a avut loc pe postul Look Sport LIVE, unde Sorin Mihailovici a fost invitat pentru un interviu în cadrul emisiunii moderate de Geanina Iacob. Stabilit în Canada, de aproape douăzeci de ani, acesta a fost invitat să povestească despre viața sa și proiectele sale actuale.

Radu Banciu a intervenit telefonic, în direct, pe finalul emisiunii și, în stilu-i caracteristic a lansat o mulțime de insulte și jigniri la adresa fostului său coleg de breaslă. Nici mai mult, nici mai puțin, el a spus despre Sorin Mihailovici că ar fi fost un tip mediocru, care nu a făcut nimic în presă și care nu a lăsat nimănui o impresie bună.

„Unul dintre regretele mele este că l-am cunoscut ca jurnalist pe Sorin Mihailovici. Nu mi-a lăsat o impresie bună nici mie, nici colegilor mei. Dar nu zic că ce face acum nu e de calitate”, și-a început tirada la adresa fostului coleg, Radu Banciu, după care a continuat în același ton:

„Asta ne demonstrează ce ne zicea nouă un profesor la facultate, anume că poți să fi prost cu meseria ta, dar la un moment dat să existe o cotitură a destinului care să întoarcă favorabil lucrurile. Poate că așa s-a întâmplat în cazul lui. Era un jurnalist mediocru, nu a demonstrat nimic. Nu e o jignire, asta cred eu. Nu fac pe ipocritul”.

Toată lumea a rămas surprinsă de intervenția neașteptată a prezentatorului TV, iar mai apoi, moderatoarea, Geanina Iacob și-a cerut scuze față de invitat.

Fost jurnalist al Gazetei Sporturilor și coleg cu Radu Banciu, Sorin Mihailovici nu l-a întrerupt pe prezentatorul TV și, politicos, l-a lăsat să-și încheie atacurile insultătoare. El a ținut, totuși, să aibă ultimul cuvânt și să-i dea o replică fostului său coleg, pe cât de scurtă, pe atât de clarificatoare:

„Un dobitoc!”

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: