Carmen de la Sălciua este la cuțite cu Bianca Drăgușanu, iar motivul scandalului este numai de ele știut. Oricum, cele două dive își impart mesaje dure, chiar și la miez de noapte. Recent, cântăreața, însă, i-a dat o lecție Biancăi, pe care aceasta nu o va uita prea curând.

Mesajul de la miezul nopții

„Oamenii care știu cum sunt și cât valorează nu vor lovi în nimeni”,  „Răutatea e o boală! Câinii latră, ursul trece”, i-a scris cântăreața, Biancăi.

Azi-noapte, în jurul orei 00:00, dar și după, Carmen de la Sălciua a răspuns întrebărilor fanilor după ce i-a provocat pe Instagram Stories. Gestul ei a venit la aproape două ore după ce Bianca Drăgușanu a criticat-o dur din nou împreună cu iubitul ei, Alex Bodi.

Întrebată ce părere are despre ce a spus creatoarea de modă despre ea, artista a spus: „Absolut nicio părere! Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oamenii pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație criticându-i pe alții” , a scris Carmen de la Sălciua (chiar și cu greșeli gramaticale).

Bineînțeles, Bianca a sesizat greșelile și a atacat-o dur pentru că nu ar cunoaște regulile gramaticale ale limbii române.

Provocată de un internaut să îi dea o replică Biancăi Drăgușanu, dar și oamenilor care o pun la zid, Carmen de la Sălciua a mărturisit: „Eu am compasiune față de cei care au răutăți în suflet! Răutatea e o boală! E ca și cum ai lovi într-un om bolnav de cancer! Oamenii care știu cum sunt și cât valorează nu vor lovi în nimeni! Câinii latră, ursu trece”.

O poză de suflet

Într-un alt story, Carmen de la Sălciua a mai spus că Alexandra Bodi, supranumită Regina TikTok-ului și regele ei, Ionuț Bodi, sunt doi oameni simpli și amuzanți.

De asemenea, Carmen a postat pe Instagram două poze în care se vede că a fost în vizită la o gospodină din Mureș.

Cele două poze publicate de Carmen de la Sălciua au fost însoțite de următorul mesaj: „Bucătăria Jamilla nu e doar o bucătărie. Are o poveste și mă bucur că am avut ocazia să o ascult”, potrivit cancan.ro