Evenimentul Zilei > Justitie > Scandal în celula lui Fenechiu. Un homosexual țipă că nu are activitate sexuală!
Scandal în celula lui Fenechiu. Un homosexual țipă că nu are activitate sexuală!

Scandal în celula lui Fenechiu. Un homosexual țipă că nu are activitate sexuală!

Noul coleg de cameră al fostului ministru al Transporturilor țipa că nimeni nu vrea să aibă relații cu el și cere să fie trimis într-o celulă cu deținuți mai prietenoși.

Deși beneficiază în continuare de condiții preferențiale de detenție, Relu Fenechiu, fostul ministrul al Transporturilor, a avut parte de-o surpriză foarte neplăcută. Pentru a mai atenua din comentariile cu privire la favorurile oferite în detenție fostului demnitar, conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași a dispus să trimită un nou coleg în camera fostului demnitar. Problema este că acesta este homosexual. Și foarte agitat.

Mihai Bogdan Șumulea, de 26 ani, a fost transferat săptămâna trecută în camera în care este cazat Relu Fenechiu și dă semne că nu-i convine deloc schimbarea de „domiciliu”. La scurt timp după ce a fost transferat acolo, când a înțeles despre ce este vorba, a solicitat imediat să fie scos. Chiar dacă beneficiază de condiții de detenție mai bune, homosexualul este foarte supărat că nimeni nu vrea să facă sex cu el.

Fenechiu este scârbit de cererile homosexualui

Șumulea le-a explicat tuturor că în închisoare nu mai contează funcția sau profesia pe care a avut-o fiecare deținut înainte și că ar trebui să treacă cineva la acțiune. El cere imperios ca unul dintre noii colegii de suferință să întrețină relații sexuale cu el. Pentru a demonstra că este inofensiv și nu trebuie să se sperie nimeni de el, le-a spus la toți că marea lui plăcere este să fie pasiv în cadrul unui act sexual.

„Urlă la geam în fiecare zi și strigă să fie mutat în altă parte că nimeni nu vrea să-l f….Noi am crezut că este o glumă inițial, dar deținutul ne-a spus clar că este homosexual, recunoaște deschis acest lucru, și vrea să fie transferat într-o altă celulă”, a precizat unul dintre angajații unității de detenție ieșene.

Pe de altă parte, și Relu Fenechiu este nemulțumit de faptul că i-a fost adus în celulă un homosexual agitat, pentru că nu este prea comod să-i ceară cineva tot timpul favoruri sexuale. Detaliile poveștii sunt de-a dreptul scabroase. Comportamentul lui Mihai Șumulea este una total deviant. Spre exemplu, ieri dimineață a încercat să-și satisfacă singur nevoile sexuale într-un mod care nu poate fi descris…

A refuzat să vorbească cu jurnaliștii

Reporterii EVZ au încercat să stea de vorbă cu el, însă Șumulea a refuzat acest lucru. „Deținutul în cauză nu dorește să acorde interviuri. Datele cu privire la dosarul persoanelor private de libertate nu pot fi făcute publice și nu vă putem spune dacă a solicitat mutarea din celulă”, a precizat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

Șumulea a ajuns în spatele gratiilor pentru a executa o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru infracțiunea de act sexual cu minor. Anchetatorii susțin că tânărul a racolat mai mulți copii de până la 14 ani și sub promisiunea oferirii de dulciuri sau bani a întreținut relații sexuale cu aceștia. Prefera doar băieți. Îi găsea prin intermediul altor prieteni de-ai săi care proveneau din familii sărace și acceptau să-i potolească individului fanteziile sexuale în schimbul unor sume de bani infime, chiar și de 5 lei.

La audierile de la Poliție, Șumulea a recunoscut toate acuzațiile. Când a ajuns în penitenciar, a vorbit de la început, deschis, despre obiceiurile lui și a fost folosit ca „fetiță” de pușcăriașii care mai au de stat ani grei acolo, ne-au informat surse din unitatea de detenție. Acum, marea speranță a individului este să scape din celula în care trăiește Fenechiu împreună cu fratele lui și cu locotenenții lor. Speră să găsească o celulă cu colegi care să-l mulțumească, după această perioadă grea de abstinență….

 

Relu Fenechiu, adus la disperare de noul său coleg de celulă

Mihai Șumulea racola băieți sub 14 ani cu care întreținea relații în schimbul dulciurilor sau contra sumei de 5 lei.