Victor Piţurcă anunţă Apocalipsa la clubul Universitatea Craiova

Victor Piţurcă anunţă Apocalipsa la clubul Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a vorbit ieri despre situaţia deplorabilă pe care o traversează clubul oltean din punct de vedere financiar şi sportiv.

Piţurcă a împrumutat echipa

Cel poreclit "Satana" ia în calcul posibilitatea de a demisiona în această iarnă, din pricina lipsei de perspectivă. Piţi a scos bani din propriul buzunar, pentru a ţine clubul în viaţă, conform declaraţiilor lui de ieri.

"Din punct de vedere financiar, clubul Universitatea Craiova este într-o situaţie critică. Dacă nu aş fi venit cu o sumă de bani cu care am împrumutat clubul, nu stiu dacă ne-am mai fi putut desfăşura activitatea. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni, taxele - de câţiva ani, iar jucătorii extracomunitari trebuie să părăsească ţara. Vreau să am bani la dispoziţie ca să mă bat la primele trei locuri. Există şansa să plec, dacă situaţia financiară nu se va ameliora", a spus Piţurcă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul a vorbit cu autorităţile locale, pentru a-i ajuta financiar pe "juveţi", dar s-a lovit de refuzul acestora, deoarece patronul Adrian Mititelu nu prezintă încredere.

Pentru că vistieria clubului este goală, cantonamentele pe care echipa le va efectua în această pauză competiţională vor fi plătite de un om de afaceri din oraş, care doreşte să-şi păstreze anonimatul. Persoane din anturajul Universităţii susţin că Piţurcă ar dori îndepărtarea lui Mititelu din postura de patron, fiindcă el a găsit alte persoane dispuse să investească.