Şase persoane arestate la Londra, într-o operaţiune antiteroristă

Şase persoane arestate la Londra, într-o operaţiune antiteroristă

Cinci bărbaţi şi o femeie, suspectaţi de acte de terorism, au fost arestaţi la Londra, într-o operaţiune a serviciilor secrete.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 21 de ani şi o femeie de 30 de ani au fost arestaţi la adrese separate în vestul Londrei.

Un alt bărbat, de 29 de ani, a fost arestat pe stradă, în vestul Londrei, în timp ce alţi trei bărbaţi, cu vârste de 18, 24 şi 26 de ani, au fost reţinuţi în estul capitalei britanice. Arestările nu sunt legate de Jocurile Olimpice de la Londra, a anunţat poliţia. Tânărul de 24 de ani a fost urşor rănit în timpul operaţiunii de arestare, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.

Toate cele şase persoane au fost duse la o secţie de poliţie din sud-estul Londrei. Poliţiştii fac percheziţii la opt apartamente în vestul, estul şi nordul Londrei şi o clădire de birouri din est, potrivit prevederilor Actului Anti-Terorism 2000.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit corespondentului BBC, operaţiunea este descrisă de poliţişti ca fiind una importantă şi legată de palnificarea unui atac în care sunt implicaţi extremişti islamişti.