Salonul auto de la Frankfurt 2011: Land Rover DC 100, viitorul Defender

Salonul auto de la Frankfurt 2011: Land Rover DC 100, viitorul Defender

Land Rover sau, mai bine zis, proprietarul indian Tata Motors, pare pregătit să aducă la zi una dintre celebrităţile offroad - arhaicul Defender. Conceptul DC100, expus la Salonul auto de la Frankfurt, indică viziunea pe care producătorul o are asupra designului acestui model.

Aşa ar trebui să arate noul Land Rover Defender, pe care specialistul 4x4 britanic, acum aflat în custodia concernului indian Tata Motors, îl va lansa, cel mai probabil, în 2015.

Sau nu.

În funcţie de reacţia pe care conceptul DC100, expus zilele acestea, la Salonul auto de la Frankfurt, o va stârni în rândul publicului, Land Rover va hotărî dacă versiunea de serie poate reproduce designul propus acum sau dacă e nevoie de idei mai bune.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, Gerry McGovern, şeful departamentului de design Land Rover, a explicat limpede că DC100 nu este genul de concept pregătit pentru intrarea imediată în producţie, ci unul cu rol explorator.

Land Rover îi invită, aşadar, pe clienţii, dar şi pe admiratorii celebrului model Defender să participe cu reacţii şi, de ce nu, chiar cu idei, la realizarea urmaşului modern al "bunicului" 4x4.