S-a umplut sacul la Loto 6/49: pot de 8 milioane de euro

S-a umplut sacul la Loto 6/49: pot de 8 milioane de euro

Premiul cel mare ar putea fi câştigat chiar de Anul Nou.

Premiul cel mare la Loto 6/49 a trecut de pragul de 7 milioane de euro şi va ajunge la extragerea viitoare (30 decembrie) la peste 8 milioane, cu suplimentările Loteriei. Duminica viitoare, pe 23 decembrie, nu se va efectua tragerea. Jucătorii de bilete speră ca anul acesta să se întâmple ca în anii trecuţi, când premii mari au ajuns în buzunarele românilor de Crăciun sau de Revelion.

În 15 săptămâni, reportul la categoria I a ajuns deja la 7 milioane de euro, iar de la începutul lui decembrie Loteria a suplimentat fondul de câştiguri cu 250.000 de lei (71,5 mii de euro), pentru fiecare tragere.

Premiile mari i-au scos din casă duminică pe jucători. Potrivit datelor Loteriei, numărul de variante înregistrate pentru extragerea de ieri a fost de aproximativ 1,7 milioane, iar cel al biletelor jucate la 6/49 a ajuns la aproape 655 de mii. La tragerea Loto 6/49, încasările au fost de 8,6 milioane de lei (2,4 milioane de euro), din care o bună parte vor merge la fondul de câştiguri pentru extragerea viitoare. La Noroc, extragere pentru care premiul la categoria I a ajuns la peste 150.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultimul român care a reuşit să-şi adjudece marele premiu la Loto 6/49 a fost un bărbat din Călăraşi, care a plecat acasă, în august, cu 10,5 milioane de euro în buzunar. Valoarea adunată în prezent ca report constituie cel de-al doilea premiu ca valoare din istoria Loteriei. La sfârşit de an, Loteria va pune la bătaie şi alte premii, odată cu Tombola Anului Nou.