De la apel au lipsit jucătorii care au fost cu echipa naţională în turneul din America de Sud – Ciprian Tătăruşanu, Iasmin Latovlevici sau Cristi Tănase -, care vor avea vacanţă până pe 24 iunie, dar şi proaspăt achiziţionatul Andrei Prepeliţă. La vizita medicală au apărut şi numele noi ale "roş-albaştrilor", printre care brazilienii Leandro Tatu şi Junior Moraes sau "oltenii" Gabriel Matei şi Mihai Costea. Primul antrenament al Stelei sub comanda lui Ronny Levy, antrenorul israelian instalat de curând la echipă, va avea loc în această seară, de la ora 18.00, la Mogoşoaia. Mâine seară, Steaua va pleca în Austria, unde va susţine primul stagiu de pregătire al verii.

Primul care a ieşit de la controlul medical a fost fundaşul George Galamaz, care s-a arătat foarte optimist în ceea ce priveşte evoluţia Stelei în sezonul viitor. "Orice jucător care ne poate ajuta să luăm titlul este binevenit la Steaua. Ne vom bate pentru primul loc în acest sezon", a precizat apărătorul echipei din Ghencea, care a comentat şi faptul că Steaua va juca la Buzău în primele etape ale sezonului, urmând apoi să se mute pe noul stadion Naţional.

"Dacă aşa a hotărât conducerea, aşa vom face. Am mai jucat la Buzău şi am fost apreciaţi acolo. Steaua e iubită în toată ţara, nu doar în Bucureşti", a mai spus Galamaz, care a avut numai cuvinte de laudă despre noul tehnician al "roş-albaştrilor", care l-a pregătit şi la Urziceni: "Ronny Levy este un profesionist. A arătat-o şi la Urziceni. Putem ieşi campioni cu Levy pe bancă!"
Dacă Galamaz este încântat de perspectiva unei noi colaborări cu antrenorul israelian, Leandro Tatu, atacantul venit la Steaua de la Beira Mar în această vară, nu a auzit de Ronny Levy. "Nu ştiu cine este. De la Steaua îl cunosc doar pe Geraldo. Îmi place în România şi mă bucur că am ajuns aici. De Steaua am auzit şi ştiu că au o mare rivalitate cu Dinamo. În zilele următoare o să îmi cunosc colegii mai bine şi sper să aflu mai multe şi despre club", a declarat înaintaşul brazilian.
În Austria, Steaua va evolua în prima partidă, pe 23 iunie, cu Zestafoni, formaţie din Georgia. Două zile mai târziu, formaţia "roş-albastră" va da piept cu nemţii de la Eintracht Frankfurt,în timp ce ultima partidă îi va pune faţă în faţă cu o altă
formaţie germană, Fortuna Dusseldorf, la 28 iunie.
Lotul Stelei prezent la vizita medicală:
Portari: Stanca, Cojocaru
Fundaşi: Galamaz, Martinovici, Geraldo, Baciu, Emeghara, Iliev, G. Matei, Toşca, V. Lupu
Mijlocaşi:  Răduţ, Bicfalvi, D. Popa, Marinescu, Băjenaru, Szekely, Nicoliţă, Văduva, Albu, Bejan, Al. Lazăr
Atacanţi: Bilaşco, M. Costea, Rusescu, Tatu, Moraes,