Ziarul, care oferă informaţia la modul condiţional-optativ, evitând să şi-o asume în totalitate, citează o sursă „apropiată unui martor ce a asistat la căsătorie“.
 
Niciun comunicat oficial nu a confirmat informaţia lansată de ziarul regional, însă, puţin înainte de presupusa căsătorie, Nicolas Sarkozy anunţase că relaţia sa cu Bruni „este serioasă“ şi că presa nu va afla ziua căsătoriei. El a afirmat atunci, referitor la data căsătoriei, că nu ziariştii fixează data nunţii şi că s-ar putea ca presa să afle despre mariaj după ce acesta se va fi produs. Afirmaţiile preşedintelui au generat aproape imediat o avalanşă a zvonurilor privind o căsătorie prezidenţială secretă. Joi şi vineri, săptămâna trecută, ziariştii francezi au verificat în zadar mai multe informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi căsătorit la primăria din arondismentul XVI, din Paris. În final însă, zvonurile nu au fost confirmate.

Tot săptămâna trecută, presa franceză a scris că Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni, care şi-au oficializat relaţia în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi care formează un cuplu de ceva mai mult de o lună, ar aştepta şi un copil.