Conform informațiilor de ultim moment, banii provin din mai multe surse: ,,Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. În 2017, de pildă, ar fi dat un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective, pe care ar fi încasat 22.000 lei.”

Conform unor martori, criminalul de la Caracal mai primea bani și de la soție. Femeia i-a trimis periodic, până în această primăvară,  sume cuprinse între 500 și 1000 de euro, pe care bărbatul le ridica de la un bancomat din oraș.

Cum de avea nevasta lui Dincă astfel de posibilități financiare? Persoane care-i sunt apropiate au dezvăluit că ,,Ea a lucrat la un restaurant în Bari, unde câștiga destul de bine, drept dovadă, ani de zile, a putut locui cu copiii acolo, având un trai peste media românilor de acolo.

În aprilie însă, a ieșit la pensie și s-a intors în țară. A stat două luni cu Dincă, apoi, a plecat  la băiatul său. Cine știe de ce…Poate că avea nepoți de crescut, poate bărbatul ei era violent… Totu-i posibil. ”, precizează Antena 3.