Subofițerul Ana – Maria Florescu de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava locuiește în comuna Iacobeni, fiind soția lui Florin Florescu ajutorul șefului Postului de Poliție Iacobeni.

Este interesant de știut ce pregătire are această Ana – Maria Florescu, câtă vreme Ghidul de intervenție profesională al Ministerului Afacerilor Interne este clar.

În acest ghid se arată că: „folosirea pulverizatorului lacrimogen este condiţionată de loc şi de viteza vântului. Distanţa eficientă de folosire este de maximum 3 metri, dar nu mai puţin de 1,5 – 2 metri. Înainte de utilizare, pulverizatorul se agită, apoi se îndreaptă cu orificiul de evacuare către înainte şi se apasă pe butonul de acţionare. Faţa şi ochii se protejează când se întrebuinţează împotriva vântului. Zonele eventual afectate (ochii, mucoasele nazale, piele) se spală cu multă apă, fără să se aplice creme sau emulsii. Nu se recomandă folosirea acestuia când jandarmul se află în spaţii închise”.

Probabil Florescu ar trebui să lectureze de câteva ori acest ghid, în cazul în care nu va fi dată afară din sistem, lucru greu de luat în calcul.

Trebuie menționat și faptul că Ioan Csapai, bărbatul acuzat de pedofilie, era cercetat de către polițiștii din Vatra Dornei și într-un alt dosar pentru agresiune sexuală asupra unui minor, semn că nu era la prima victimă. Chiar și așa, intervenția total neprofesionistă a jandarmilor nu este justificată, informează ziardesuceva.ro

Te-ar putea interesa și: