Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat. Ce a făcut Cornel Galeș în ultimele clipe ale vieții
S-a aflat. Ce a făcut Cornel Galeș în ultimele clipe ale vieții

S-a aflat. Ce a făcut Cornel Galeș în ultimele clipe ale vieții

Cornel Galeș a murit în urma unui accident petrecut în Spania. Anunțul a fost făcut de nașa acestuia de cununie și confirmat de partenera sa de viață.

La câteva ore a ieșit la suprafață ce a făcut Cornel Galeș în ultimele clipe ale vieții. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a luat masa împreună cu niște prieteni apropiați. Totul s-a întâmplat cu doar trei ore înainte de tragedie.

În urmă cu câteva ore, unul dintre cei trei prieteni alături de care Cornel Galeș a petrecut înainte să se urce la volan a făcut publice câteva poze personale. Adrian Savin a scris un mesaj emoționant când a postat ultimele imagini cu soțul Ilenei Ciuculete în viață.

“Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! 😢😢😢”, a scris Adrian Stan, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș, pe contul lui oficial de Facebook.

Postarea prietenului lui Cornel Galeș a strâns o mulțime de reacții, dar și numeroase mesaje. O cunoscută de-ale celor doi amici a notat: “Drum lin către îngeri, Cornel!😪😪😪Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o 😪😪😪a venit momentul să vă întâlniți😪😪😪pfffff. Incredibil!”.

Regretata artistă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit în urmă cu aproape trei ani.