Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat acum! Ei sunt concurenții eliminați din Asia Express. Cum s-au dat de gol
S-a aflat acum! Ei sunt concurenții eliminați din Asia Express. Cum s-au dat de gol

S-a aflat acum! Ei sunt concurenții eliminați din Asia Express. Cum s-au dat de gol

Asia Express sezonul 3 încă se filmează. Alex Velea, Gina Pistol, Alina Ceușan și chef Sorin Bontea se numără printre vedetele noii ediți. Între timp, s-a aflat și numele primilor concurenți eliminați. 

Nico și fiica ei, Alexandra Matei sunt primii concurenți eliminați din Asia Express. Cântăreața a fost văzută în București miercuri, 13 noiembrie, la un concert, informează Cancan. Solista a urmărit spectacolul „We Will Rock You”, cu Loredana Groza, regizat de către Răzvan Mazilu, la Sala Palatului.

Chiar dacă a fost eliminată de la Asia Express, Nico nu a postat nimic pe rețelele sociale. Contractul îi interzice orice fel de activitate în online, care ar putea dezvălui evenimentele ce vor fi difuzate pe Antena 1.

Concurenții Asia Express, priviți cu mare suspiciune de localnici

Sezonul 3 din Asia Express se numește „Drumul Comorilor” și se filmează în Filipine și Taiwan. Concurenții au întâmpinat nenumărate provocări. O parte dintre ele au fost povestite de un cameraman de la A1.

„Au fost și situații mai delicate, deoarece depindea foarte mult de zona în care concurenții alegeau să caute cazare. În India, în Tamil Nadu, o zonă foarte religioasă, oamenii erau extrem de reticenți. Eu n-am avut probleme, însă Amer, colegul meu care a filmat cu Jojo și Paul, a trebuit să închidă la un moment dat camera și să plece din locul în care erau, pentru că se adunaseră destul de mulți oameni, iar pe Paul și Jojo îi bănuiau a fi teroriști”, a dezvăluit cameramanul.