Evenimentul Zilei > International > Rusia AMENINŢĂ că va considera ŢINTE avioanele coaliției internaționale conduse de AMERICANI
Rusia AMENINŢĂ că va considera ŢINTE avioanele coaliției internaționale conduse de AMERICANI

Rusia AMENINŢĂ că va considera ŢINTE avioanele coaliției internaționale conduse de AMERICANI

După doborârea unui bombardier în Siria, Rusia a avertizat că va considera ținte avioanele coaliției internaționale conduse de americani.

Coaliția a spus că a doborât aeronava de tip SU-22 duminică după ce avionul sirian îi bombardase pe rebelii sprijiniți de Statele Unite, în provincia Raqqa.

Într-un comunicat de presă, ministerul rus al apărării a spus că apărarea rusească anti-aeriană din Siria va considera ținte "toate obiectele zburătoare, inclusiv avioanele și dronele coaliției internaționale detectate la vest de Eufrat”., titrează Europa Liberă.

Ministerul rus de externe a anunțat de asemenea că întrerupe de astăzi "interacțiunea” cu forțele occidentale pentru prevenirea unor incidente nedorite în spațiul aerian sirian.  Se aşteaptă reacţia Statelor Unite în urma acestpr noi ameninţări.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.