RTV: "Marian Oprişan, client al reţelei de prostituţie coordonată de Andreea Marta"

RTV: "Marian Oprişan, client al reţelei de prostituţie coordonată de Andreea Marta"

Potrivit unor surse citate de România TV, PSD-istul Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, ar fi clientul reţelei de prostituţie condusă de soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF.

Potrivit România TV, numele lui Marian Oprişan ar apărea în dosar ca beneficiar de servicii sexuale ale unor prostituate. Contactat telefonic, acesta a dezminţit că ar avea vreo legătură cu aceste acuzaţii.

"Eu cred că în ţara asta ar trebui să ne ocupăm de lucruri serioase. Aceasta este o mizerie. Eu nu am nicio legătură cu această chestiune", a declarat Oprişan.

Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF, a fost reţinută de procurorii DIICOT sub acuzaţia de proxenetism. Andreea Marta (28 de ani) şi sora sa, Magdalena Lupu (38 de ani), sunt bănuite că, începând din 2010, au racolat mai multe tinere fotomodele care au întreţinut relaţii sexuale cu "personaje cu o situaţie financiară foarte bună". Conform procurorilor, activităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tinerele erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă.

Fetele primeau câte 300-500 de euro, în timp ce proxenetele încasau cea mai mare parte a banilor. Tarifele porneau de la 1.000 de euro pe noapte pentru fiecare fată