Este surprinzător cum colegele nostre din PSD vin cu acțiuni împotriva României, când cer să se blocheze fondurile europene și să se limiteze dreptul de vot.
Gestul lor, sunt convinsă că va fi sancționat de electoral. Ei nu au înțeles că românii sunt nemulțumiți de toată clasa politică. 
Îmi exprim speranța că PSD și PNL vor cere scuze pentru ceea ce au făcut, și ași vrea să își convingă colegii de partid și soții că nu este în regulă ce s-a întâmplat.
”Un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să îl determine pe Traian Băsescu să demisioneze", a declarat Rovana Plumb, potrivit mediafax.ro.
Președintele Organizaţiei de Femei a PSD a mai spus că preşedintele ar trebui să se pensioneze anticipat.
”El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionari”, a mai spus Plumb.
Astăzi are lor Comitetul Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, la care participă şi Victor Ponta şi Adrian Năstase.
Ponta despre demisia parlamentarilor: Birourile Permanente Politice ale PSD şi ale ACD se vor întâlni luni
Liderul social-democrat, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că Birourile Politice ale PSD şi ACD vor hotărî luni calendarul acţiunilor USL, inclusiv dacă demisia parlamentarilor Opoziţiei este o soluţie.
Întrebat cum comentează o posibilă demisie a parlamentarilor Opoziţiei, Ponta a afirmat că Birourile Permanente Politice ale PSD şi ale ACD se vor întâlni luni pentru a stabili calendarul acţiunilor.
”E foarte clar că după această săptămână lucrurile au ajuns la un punct de la care nu mai există întoarcere şi fără demisia actualului Guvern, şi fără o întoarcere cât mai rapidă către oameni pentru ca ei să voteze cine să-i conducă în continuare nu mai poate exista niciun pas înapoi”, a menţionat Ponta
Totodată, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat că, juridic, demisia parlamentarilor Opoziţiei ar însemna doar declanşarea unor alegeri parţiale şi nu ar fi o soluţie pentru anticipate.
”Din punct de vedere politic putem să discutăm despre lucrul acesta şi anumite măsuri vor trebui luate de către parlamentari. Din punct de vedere juridic, constituţional, vacantarea locurilor, unul sau două sau cinci sau trei sute înseamnă doar declanşarea unor alegeri parţiale cu mandat până la încheierea legislaturii şi nu ar fi o soluţie cu alegerile anticipate”, a spus liderul social-democrat.
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat sâmbătă că Opoziţia nu are niciun interes să incite la proteste, pentru că se axează pe o reacţie paşnică, inteligentă şi profundă.
El a comentat afirmaţiile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, potrivit cărora Opoziţia incită la proteste. „Dânsa probabil că are legături mai strânse cu Opoziţia pe care eu nu le am. Din cunoştinţele mele, Opoziţia, din contră, aşa cum a arătat şi cu ocazia mitingului pe care l-am organizat, în primul rând că nu are niciun interes să facă aşa ceva, pentru că se bazează pe o reacţie paşnică, inteligentă, profundă, iar aspectele acestea de violenţă nu ar putea să fie, în final, decât argumente ale Puterii împotriva sensului general al protestelor din piaţă”, a spus Năstase, înainte de întrunirea Comitetului Executiv Naţional al Femeilor Social Democrate, potrivit Agerpres.