Românii rămân în vacanţă fără telenovele

Românii rămân în vacanţă fără telenovele

Două dintre serialele româneşti de succes, la final: „Fetele marinarului” (Antena 1) se încheie diseară, iar „Regina” (Acasă TV) - săptămâna viitoare.

Postul de televiziune Antena 1 di fuzează, începând cu ora 22.00, ultimele două episoade din marele succes al anului, „Fetele marinarului”. Adio Amza Trifan şi cele trei fete ale sale, dornice de răzbunare, adio aventuri exotice în locuri ca Tanger, Barcelona sau Odessa!

Diseară, telespectatorii vor afla, conform scenariului, deznodământul relaţiei Jamilei cu Tudor şi din ce cauză a ajuns Iris în comă. Cele trei surori - Jamila (Corina Moise), Alessia (Crina Semciuc) şi Vera (Andreea Perju) - vor apărea, pentru prima dată, împreună în faţa tatălui lor, Amza Trifan (Şerban Ionescu), pe care au dorit tot timpul serialului să se răzbune pentru că le-a abandonat în cele trei colţuri de lume.

Iubitorii acestui gen de producţii nu trebuie însă să dispere: reprezentanţii Antenei 1 iau în calcul eventualitatea unei continuări, ţinând cont de marele succes înregistrat de telenovelă, dar acest lucru va fi stabilit de-abia din toamnă. Pe timpul verii, în locul răzbunătoarelor „fete ale marinarului”, va intra „Carmelita”, una dintre cele mai de succes telenovele realizate în fosta Uniune Sovietică. Secretele „Reginei”, ţinute sub cheie la Acasă TV

Ne puteți urmări și pe Google News

Săptămâna viitoare îşi face bagajele şi „Regina”, cel mai mare succes de casă de până acum al postului Acasă TV. Secretul asupra acţiunii ultimului episod este atât de mare, încât sursele din Pache Protopopescu spun că, pentru a păstra misterul, caseta cu ultimul episod este ţinută într-un seif, sub cheie, până în seara difuzării, pentru ca nu cumva să „transpire” ceva în presă.

Marele final va fi difuzat în seara de 18 iunie, exact peste o săptămână, atunci când povestea şatrei şi a familiei Dumbravă, precum şi poveştile de iubire dintre Regina (Diana Dumitrescu) şi Cosmin (Bogdan Albulescu), Irina (Andreea Pătraşcu) şi Codruţ (Denis Ştefan) şi Roza (Nicoleta Luciu) şi Thierry (Cabral Ibacka) vor ajunge la un bun-sfârşit.   State îşi continuă „studiile” la Sorbona  Cei care s-au îndrăgostit de personajele cu fuste largi, pălării rotunde şi tenul negricios încă de pe vremea difuzării telenovelei de succes „Inimă de ţigan”, care a precedat acţiunea din „Regina”, au parte de o veste bună. Noile întâmplări ale personajelor cu care s-au obişnuit vor putea fi văzute într-o continuare a „Reginei”, de data aceasta într- un film de lungmetraj, „State de România - Student la Sorbona”, care va fi difuzat în această toamnă de Pro TV.

O ştire de ultimă oră anunţă că în film a fost distribuită şi cunoscuta actriţă Mădălina Constantin, care trăieşte de şase ani în Franţa şi între timp a jucat în filme precum „Copilăria lui Icar” şi „Cenuşă şi sânge”, debutul lui Fanny Ardant în regie. Ea va interpreta rolul lui Françoise, fiica nelegitimă a lui State Potcovaru. Aceasta, ca şi Mădălina Constantin, îşi face studiile în „Oraşul Luminilor”, metropolă în care îşi întâlneşte şi tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată.