Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii domină „Megastar“-urile|VIDEO
Românii domină „Megastar“-urile|VIDEO

Românii domină „Megastar“-urile|VIDEO

Succesul pe care Costel Busuioc l-a obţinut odată cu participarea la „Hijos de Babel“ nu este unul izolat: alţi doi români, Corneliu Munteanu şi Antonio Cortes, care s-au remarcat, de asemenea, la concursuri muzicale, au cucerit publicul cu talentul lor.

După „Pavarotti din Banat“, Antonio Cortes este un alt român care i-a cucerit pe spanioli, câştigând locul întâi în finala unei emisiuni de muzică tradiţională spaniolă, transmisă de televiziunea Canal Sur Andalucia din Sevilla. Tânărul, acum în vârstă de 19 ani, s-a născut în România şi a fost adoptat în copilărie de o familie de spanioli din Malaga.

Corneliu Munteanu (Montano, după numele de scenă) este un tenor în vârstă de 25 de ani, care s-a lansat după ce a participat, în 2004, la concursul canadian „Star Academie“.

Născut la Bucureşti, Corneliu a studiat opera în Europa, SUA şi Canada şi a cântat alături de artişti ca Lara Fabian, Richard Clayderman şi Gipsy Gings. Şi Linda Teodosiu, o adolescentă de origine română, în vârstă de 16 ani, face furori în Germania, unde participă la concursul „Germania caută superstarul“.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: