România va avea un "dublu" de temut la Openul de la București: Hagi - Pavel

România va avea un "dublu" de temut la Openul de la București: Hagi - Pavel

Gheorghe Hagi și Andrei Pavel vor face pereche la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneul de tenis care se va desfășura luna aceasta la București. Cei doi vor evolua într-o partidă demonstrativă.

Perechea Gică Hagi - Andrei Pavel va evolua pe 22 aprilie, în cea de-a doua zi a calificărilor de la BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Hagi și Pavel vor da piept cu un tandem la fel de puternic, Ilie Năstase - Iosif Rotariu. Dat afară de la echipa de Cupa Davis a României de Ruxandra Dragomir, președintele FR de Tenis, Andrei Pavel își face astfel revenirea pe terenurile din țară!

Meciul va avea o miză caritabilă. Tricourile în care vor evolua cei patru vor fi scoase la licitaţie pe pagina oficială de facebook a turneului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sumele obţinute în urma licitaţiei vor fi donate fetiţei lui Iosif Rotariu, Kassandra, care urmează să fie supusă unor noi intervenţii chirurgicale.

În ciuda faptului că e vorba de un eveniment caritabil, organizatorii au decis ca la acest meci, care se va disputa la Arenele BNR, accesul publicului să fie liber.