Este vorba despre o emisiune în care Dragnea a participat alături de candiații PSD la europarlamentare, cea în care a spus că și-ar dori ca Rovana Plumb să fie propunerea pentru funcția de comisar european.

În imaginile difuzat, Dragnea și Rovana Plubm își declară iubirea și admirația pentru colegii lor. Înregistrările sunt din seara zilei de vineri, 24 mai, cu două zile înainte de alegerile europarlamentare și cu 3 zile înainte ca Dragnea să fie condamnat și să ajungă la pușcărie pentru următorii 3 ani și jumătate.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Sentința este definitivă. Astfel, judecătorii au menținut condamnarea din prima instanță. Totodată, Liviu Dragnea trebuie să plătească 23.414 lei despăgubiri civile.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid (PSD) la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.