ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum l-au boicotat pe Mihai Gâdea transformatoarele PDL-iste

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum l-au boicotat pe Mihai Gâdea transformatoarele PDL-iste

Miercuri noaptea, la orele 24, comunitatea Jurnalului informativ de la Antena 3 a avut parte de un eveniment crucial:

Mihai Gâdea, directorul postului, El Însuşi, a descins din fotoliul moale, dezmierdător de funduri, al bossului în scaunul tare, dătător de hemoroizi, al invitatului.

Pomenită pe căpşoru-i cu un asemenea onoare, prezentatoarea ştirilor s-a întrebat, disperată, dacă nu cumva s-ar fi cuvenit să-şi pună rufărie nouă. Ce-a provocat acest eveniment echivalent în planul trustului Intact cu descinderea lui Ceauşescu la o stână din creierul munţilor pentru a rupe, cu măritele-i degete, o bucată de urdă?! O conspiraţie îngrozitoare împotriva unei ediţii a emisiunii cu public Sinteza zilei! - am înţeles din cutremurarea până în adâncul gramaticii elementare a cuviosului Paraschiv.

Tocmai când el, Mihai Gâdea, se desfăşura ca ziarist independent, corect şi spălat pe dinţi de dimineaţă, făcînd agitaţie electorală împotriva a doi candidaţi ai Opoziţiei, s-a întrerupt lumina.

Ne puteți urmări și pe Google News

N-a fost deloc întâmplător! a proclamat autoinvitatul Ştirilor , sugerând că peste studio a căzut întunericul nu dintr-o pană de curent, ci dintr-o diversiune criminală pusă la cale împotriva lui, ziarist mai mult decât independent. Până la venirea USL la putere, componenţii echipei de la Antena 3 îşi făcuseră un nărav din a ţipa că sunt victimele Puterii întruchipate de PDL. Jurnaliştii erau urmăriţi ziua, în trezie, de serviciile secrete, iar jurnalistele, noaptea, în vis, de Traian Băsescu, care voia să le fure fecioria. PDL a căzut de la Putere.

La şefia ţării se află USL, alianţă din care face parte şi Antena 3 a lui Mihai Gâdea. Cum de-a fost posibil în aceste condiţii ca lui Mihai Gâdea să i se întrerupă lumina în exerciţiul triplei sale funcţiuni: de moderator, de director şi de biograf al lui Dan Voiculescu? Răspunsul ni-l dau strigătele scoase zilnic de Sorin Roşca Stănescu şi Cornel Nistorescu, doi cronicari pripăşiţi la curtea lui Crin Antonescu: USL n-a pus mâna încă pe toată puterea! Aţi înţeles de ce i s-a întrerupt lui Mihai Gâdea lumina? Pentru că transformatoarele sunt în continuare PDL-iste. Nu-i nimic. Le schimbă el naşul Victor Ponta cu transformatoare USL-iste!

P.S. Confirm şi în scris ceea ce am zis la Tv: Duminică îl voi vota pe Nicuşor Dan la primăria Bucureştiului.