Român, condamnat la opt ani de închisoare în Maroc. VEZI motivul pedepsei

Român, condamnat la opt ani de închisoare în Maroc. VEZI motivul pedepsei

Un român în vârstă de 27 de ani a fost condamnat, de un tribunal din Tanger, la opt ani de închisoare pe motiv că a fost implicat într-o operaţiune de trafic cu droguri. Românul a fost reţinut la bordul unui vas de pescuit pe care s-au descoperit 3,6 tone de droguri.

Pe lângă cei opt ani de închisoare, românul trebuie să mai plătească aproximativ 4.450 de dolari.

Vasul de pescuit care transporta peste trei tone şi jumătate de droguri a fost descoperit în strâmtoarea Gibraltar. O patrulă a jandarmeriei locale a interceptat nava, însă comandantul vasului de pescuit a refuzat să oprească motorul. Din acest motiv, forţele de ordine au deschis focul. O persoană a murit, iar alte câteva persoane, printre care şi românul, au fost răniţi.

Trei persoane, printre care şi românul, au fost trimişi în faţa judecătorilor. Ceilalţi doi traficanţi de droguri au primit câte 10 ani de închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Procesul românului a fost amânat din cauza rănilor sale. În cele din urmă, joi, autorităţile din Tanger s-au pronunţat în privinţa pedepsei sale, anunţă presa din Maroc, şi a stabilit opt ani de puşcărie şi plata amenzii.