Robbie Williams, din nou cu Take That

Robbie Williams, din nou cu Take That

La 15 ani de când s-au despărţit, membrii trupei britanice Take That vor reveni, în formula iniţială, pentru a lansa albumul "Progress", ce se va lansa pe 22 noiembrie.

Prima piesă care va fi lansată va apărea pe 15 noiembrie şi se numeşte "The Flood". Deşi s-a speculat în repetate rânduri, de-a lungul anilor, că trupa se reuneşte şi până la urmă nu s-a întâmplat, de astă dată situaţia este reală. Recent, în presa internaţională au apărut poze cu cei cinci membri ai trupei Take That, Gary, Mark, Howard, Jason şi Robbie în timp ce vâsleau împreună pe râul Tamisa.

Acele imagini erau de fapt imagini surprinse la filmarea clipului pentru noul single, "The Flood" care a fost realizat în Eton şi pe râul Tamisa. Reuniune a avut loc în New York în septembrie anul trecut, odată cu încheierea turneului The Circus Live al celor de la Take That. Imediat după, cei cinci membri originali ai trupei au început să scrie şi să înregistreze primele şase piese care au pus bazele noului album produs de Stuart Price. Take That şi Robbie Williams au vândut, împreună, de-a lungul vremii 80 de milioane de discuri, au cântat live în faţa a 14 milioane de fani, au câştigat 19 premii BRIT, au avut 13 albume number one şi 17 piese situate pe primele poziţii în topurile muzicale internaţionale.

"Proiecte separate": o nuntă şi-un album aniversar

Ne puteți urmări și pe Google News

La scurt timp după ce, în vară, s-a căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce a avut loc în reşedinţa sa din Beverly Hills, Robbie Williams se pregăteşte de lansarea noului său album - "In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010" - care va apărea luna viitoare. Totodată, artistul a lansat, pe site-ul de socializare Twitter, o nouă aplicaţie intitulată Tweet The Lyrics.

Jocul permite utilizatorilor să posteze pe Twitter versurile preferate ale cântecelor semnate Robbie Williams. Tweet The Lyric a apărut pe 27 septembrie 2010, iar în fiecare săptămână baza de date a programului se va updata cu o noua piesă a cântăreţului.Modul de folosire a programului şi detaliile tehnice despre acesta se găsesc pe site-ul oficial Robbie Williams