Evenimentul Zilei > Actualitate > Anastase: Greviștii USL, șantajați de propriile partide. PLUS Ponta să ceară ajutor specializat
Anastase: Greviștii USL, șantajați de propriile partide. PLUS Ponta să ceară ajutor specializat

Anastase: Greviștii USL, șantajați de propriile partide. PLUS Ponta să ceară ajutor specializat

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat la TVR că liderul PSD Victor Ponta nu are curaj să atace decât femeile politician. Ea a mai afirmat că greviștii USL au fost amenințați telefonic ca să fie determinați să-și doneze salariile încasate pe perioada grevei parlamentare.

Roberta Anastase a spus, în cadrul emisiunii "Jurnal Plus" de la TVR, că asupra parlamentarilor USL care nu vor să-și doneze indemnizațiile se exercită un "șantaj politic". "Știu de la parlamentari ai Opoziției, oameni care au primit telefoane de amenințare pentru că au îndrăznit să spună că nu își donează indemnizațiile. Că-și pierd colegiile, că vor fi excluși din partid", a declarat președintele Camerei. 
Anastase nu a dat nume, dar a spus că este vorba despre parlamentarii care au declarat public că nu donează. Ea a mai subliniat că pe parcursul grevei parlamentarii USL ar trebui plătiți de partidele din care fac parte, în loc să ia bani de la Parlament.
Ponta "să caute ajutor specializat"
Cât despre solicitarea președintelui PSD, care condiționează încetarea grevei de demisia ei din fruntea Camerei, Anastase a comentat că, de fapt, "Victor Ponta încearcă să personalizeze greva, încearcă să-i dea un nume"."Sunt anumite cereri care pot fi legitime și altele care nu sunt. Mâine-poimâine or să ne ceară să venim cu toții la Parlament cu flori și să le facem și o mică poezie", a spus ea.
În acest context, prim-vicepreședintele PDL a mai spus că Ponta "nu are curaj să deschidă un front cu bărbații" și că preferă să atace, în mod repetat, femeile din politică. "E o problemă. Să caute ajutor specializat", a comentat Anastase.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: