Evenimentul Zilei > Actualitate > Roberta Anastase nu mai vrea şefia Camerei Deputaţilor
Roberta Anastase nu mai vrea şefia Camerei Deputaţilor

Roberta Anastase nu mai vrea şefia Camerei Deputaţilor

Deputatul PDL, Roberta Anastase, nu mai vrea să revină în fruntea Camerei Deputaţilor. Acesta susţine că actuala majoritate trebuie să răspundă pentru îndeplinirea promisiunilor pe care le-a făcut.

UPDATE. Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Cezar Preda a anunţat că BPN al PDL a decis să nu mai sesizeze CCR în cazul înlocuirii Robertei Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor, dar va merge până la capăt în ceea ce priveşte schimbarea lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului.
"Am transmis conducerii partidului punctul meu de vedere cu privire la o posibilă depundere a unei contestaţii la Curtea Constituţională de către PDL, care să vizeze hotărârea Camerei Deputaţilor de revocare a mea din funcţia de preşedinte. În această adresă am explicat că eu nu consider oportună depunerea unei astfel de contestaţii", a susţinut Roberta Anastase, precizând că a luat în calcul actuala configuraţie politică din Cameră.

"Deşi demiterea mea a fost rodul unor abuzuri şi ilegalitaţi, cred, totuşi, că românii trebuie să vadă că USL exercită puterea politică în România şi a lor este responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă astăzi în ţară", a mai spus Anastase.

PDL a depus o sesizare la CC privind schimbarea lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului, care urmează să se judece pe 26 septembrie.
"Eu nu ţin la funcţia respectivă, dar dorim ca în această ţară legea să fie respectată", a declarat Vasile Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: