Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert Turcescu cumpără radioul Sport Total FM şi îl transformă într-un post de ştiri
Robert Turcescu cumpără radioul Sport Total FM şi îl transformă într-un post de ştiri

Robert Turcescu cumpără radioul Sport Total FM şi îl transformă într-un post de ştiri

Robert Turcescu, realizatorul talk-show-ului "100%" difuzat la postul B1, este în negocieri avansate pentru a cumpăra pachetul majoritar al postului Sport Total FM, anunţă paginademedia.ro.

"Suntem în faza pre-finală. În momentul de faţă, firma de avocatură se ocupă de actele pentru schimbul de acţionariat şi de înregistrarea brandului, şi sper ca în maxim 30 de zile aceste lucruri să fie finalizate. Mai multe detalii legate de numele radioului sau altele nu vă pot da acum, însă pot să vă spun că acest post de radio va fi pe modelul pe care l-am realizat la Realitatea FM, adică un post de radio de ştiri şi comentarii. Acest tip de radio este în continuare o nişă de succes, şi sunt sigur că va prinde", a declarat pentru EVZ, Robert Turcescu.

Postul Sport Total FM a fost deţinut de Nicolae Bara (75%), ce se va retrage definitiv din acţionariatul postului de radio, şi Şerban Chioncel (25%), directorul radioului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.