Robert Redford povesteşte despre infracţiunile din tinereţe

Robert Redford povesteşte despre infracţiunile din tinereţe

Actorul de 74 de ani povesteşte despre tinereţea lui plină de violenţe şi infracţiuni în biografia realizată de autorul irlandez Michael Feeneey Callan, conform Daily Mail.

Chiar dacă este unul din cei mai importanţi actori de la Hollywood, tinereţea lui Robert Redford nu a fost deloc liniştită. El a făcut parte dintr-o bandă de stradă şi a fost implicat deseori în bătăi dure.

Redford îşi aminteşte că a fost la un pas de moarte când a sărit de pe o clădire după ce a fost provocat de prietenii lui şi a vrut să le arate acestora cât de "bărbat" este. În plus, actorul lipsea deseori de la cursuri şi intra în casele vecinilor. El îşi mai aminteşte şi cum fura bere din magazinele din zonă.

Cea mai gravă întâlnire cu poliţia a fost când a fost prins cu bijuterii furate. Acestea erau în torpedoul maşinii pe care o conducea, iar actorul a scăpat de închisoare pentru că tatăl lui, Charlie, i-a convins pe poliţişti că băiatul lui nu ştia ce se află în maşină.   

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot în biografie Robert Redford povesteşte despre momentul dificil din copilăria lui în care s-a îmbolnăvit de poliomelită. "În fiecare zi mama mea stătea lângă patul meu cu cârpe ude şi îmi ştergea ochii pentru a-i ţine deschişi. Ea a fost cea care m-a ajutat să continui", spune actorul.

Cartea nu spune nimic despre motivele despărţirii lui de prima soţie. Redford este căsătorit acum cu Sibylle Szaggars.