Evenimentul Zilei > Monden > Robbie Williams nu a ieșit din casă trei ani! De ce boală a suferit artistul
Robbie Williams nu a ieșit din casă trei ani! De ce boală a suferit artistul

Robbie Williams nu a ieșit din casă trei ani! De ce boală a suferit artistul

Cântăreţul Robbie Williams n-a putut să iasă din casă timp de trei ani din cauza agorafobiei. Fostul component al trupei Take That a vorbit despre afecţiunea care l-a împiedicat să mai apară în faţa publicului.

Robbie Williams a fost afectat de agorafobie între 2006 şi 2009 şi a declarat că nu era în stare „să se ridice de pe canapea” şi că nu putea să muncească, nici să apară în calitate de gazdă la American Idol- pentru că mintea îi spunea că „nu ar trebui să meargă nicăieri”, arată New Musical Express.

„Cariera mea ieşise din atmosferă şi ajunsese pe Marte. Aveam nevoie de timp ca să-mi recapăt echilibrul şi să-mi revin. Am avut agorafobie din 2006 până în 2009. Acei ani i-am petrecut îmbrăcat într-un halat de caşmir, mâncând Kettle Chips, lăsându-mi barbă şi stând în casă”, a povestit cântăreţul.

Robbie Williams a spus că l-a ajutat să asculte piesa trupei The Killers, „Human”, mai ales versurile „And sometimes I get nervous, when I see an open door. Îmi aduc aminte că ascultând piesa celor de la Killers m-am gândit, «Aş face bine să îmi pun fundul la treabă şi să adun piese pentru un album şi un turneu”.

În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium”.

În 2010, artistul s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul „Progress”, promovat printr-un turneu în 2011.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: