Evenimentul Zilei > Actualitate > Ricky Martin: „Sunt un homosexual norocos”
Ricky Martin: „Sunt un homosexual norocos”

Ricky Martin: „Sunt un homosexual norocos”

Vedeta din Puerto Rico s-a hotârât să spună adevărul şi a anunţat că este homosexual. A pus astfel capăt anilor întregi de speculaţii privind orientarea sa sexuală, notează BBC.

"Azi mi-am acceptat homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a oferit viaţa", a scris Ricky pe site-ul său. "Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu cine sunt". 
Vedeta în vârstă de 38 de ani mărturiseşte că decizia de a-şi scrie memoriile l-a ajutat să dezvăluie secrete care deveniseră prea greu de păstrat.
A tăcut ca să nu-şi afecteze cariera
Ricky Martin susţine că n-a spus că este homosexual atât de mult timp pentru că a fost sfătuit şi de teamă că acest lucru i-ar putea afecta cariera: "Ricky nu e important. Nu merită. Tot ce ai construit în aceşti ani se va distruge. Mulţi oameni nu sunt gata să accepte adevărul tău, realitatea şi felul tău de a fi".
Artistul care este tatăl a două fetiţe gemene născute în 2008 de o mamă purtătoare spune că şi micuţele l-au ajutat să ia această decizie.
Artistul a vândut peste 60 de milioane de albume, iar hitul lui Livin’ La Vida Loca lansat acum mai bine de 10 ani a fost numărul 1 în top în mai mult de 20 de ţări.
Fanii se întreabă de ce
Pe contul său de Twitter au început deja să apară primele reacţii de la admiratori. Unii sunt dezamăgiţi, iar alţii îl asigură pe Ricky că vor continua să aibă încredere în el.

Elton John, printre primii gay

Orientarea sexuală a lui Ricky Martin este însă un subiect mai vechi de discuţie, fiind în atenţia publicului încă de la începutul anilor 2000, când cariera artistului atinsese apogeul.

Ferindu-se, de cele mai multe ori, să vorbească despre viaţa sa personală, una dintre declaraţiile cântăreţului avea să le contrazică pe cele mai recente: „Sunt un bărbat normal. Îmi plac femeile şi sexul”.  În realitate însă, pe el îl plăceau femeile, lui îi plăceau bărbaţii.

Un alt coleg de breaslă al lui Ricky Martin, Elton John, a recunoscut că este homosexual încă de la sfârştitul anilor ’70. Atunci, cântăreţul britanic a spus că este bisexual, iar după o căsătorie eşuată şi-a reconsiderat orientarea, afirmând că este homosexual.

În prezent, Elton John este căsătorit cu regizorul David Furnish, cu care şi-a legalizat relaţia în 2005. (Andreea Marinescu)
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dTHOIe0LQMk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dTHOIe0LQMk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: