În camera lui Whitney Houston au fost găsite numeroase medicamente. VEZI ULTIMA APARIȚIE

În camera lui Whitney Houston au fost găsite numeroase medicamente. VEZI ULTIMA APARIȚIE

Autopsia cântăreței, care a murit sâmbătă seara în condiții suspecte, a fost realizată aseară. Medicii nu au voie, însă, să dezvăluie detalii despre descoperirile făcute, scrie Huffington Post. Au apărut însă primele rezultate neoficiale, care arată că în plămânii artistei era o mare cantitate de apă.

UPDATE Mai multe tipuri de medicamente au fost găsite de poliţie în camera de hotel a artistei, scrie tmz.com. Printre acestea se numără Xanax, un medicament antidepresiv, ibuprofen, un analgezic, Midol, pentru crampe menstruale şi amoxicilină, un antibiotic. Amoxicilina i-ar fi fost prescrisă cântăreţei pentru problemele pe care le avea cu durerile de gât. Unele flacoane erau de anul trecut, dar artista avea şi medicamente din 2012. Flacoanele nu conţineau multe pastile, mai scrie tmz.com. Forţele de ordine ar mai fi spus jurnaliştilor şi că Whitney Houston ar fi putut suferi un atac de cord indus de medicamente, dar că este mult prea devreme pentru a stabili cauza exactă. Whitney Houston ar fi murit din cauza combinaţiei de alcool şi sedative Apar din ce în ce mai multe supoziţii legate de moartea lui Whitney Houston. Cântăreaţa ar fi murit din cauză că a amestecat sedative puternice cu alcool, scrie tmz.com, care citează o sursă apropiată familiei. În lipsa unor declaraţii oficiale, presa din străinătate avansează din ce în ce mai multe variante legate de cauza decesului cântăreţei Whitney Houston. Familia vedetei ar fi fost informată că Whitney nu avea destulă apă în plămâni în momentul în care a murit, ceea ce înseamnă că nu s-a înecat. Tot tmz.com susţine că mama lui Whitney doreşte să transporte corpul fiicei sale în Atlanta chiar mâine pentru a pregăti înmormântarea. Medicul legist și-ar fi dat acordul să facă asta, iar, în cazul în care poliţia nu se va împotrivi, corpul lui Whitney va ajunge mâine în Atlanta. Rezultatele examenului toxicologic în patru - şase săptămâni Deocamdată, ipoteza înecului nu este confirmată pentru că medicii mai au nevoie de câteva investigaţii, în special de examenul toxicologic, care va fi gata în patru - şase săptămâni.

Se crede însă că vedeta fie a adormit, fie a luat un pumn de calmante care i-au indus o stare de inconsţienţă şi s-a înecat. Site-ul tmz.com scrie că Whitney Houston lua  Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, folosit în tratarea depresiei și anxietății. Nu este exclusă nici varianta ca vedeta să fi murit înainte de a intra în apa din cadă. Rezultatele autopsiei, la secret Cererea ca rezultatele să rămână secrete le-a fost înaintată doctorilor legiști de către detectivii care investighează cazul. Corpul lui Whitney Houston nu prezenta urme de violență, dar anchetatorii nu vor să excludă nicio variantă până când nu primesc raportul toxicologic.  Locotenetul Mark Rosen a spus că va da presei mai multe detalii luni despre moartea artistei, dar a mai precizat că va face asta numai dacă polițiștii care investighează cazul sunt de acord. Whitney Houston a fost găsită de un membru al anturajului ei în cada hotelului din Beverly Hills, unde era cazată pe perioada Premiilor Grammy. Cântăreața ar fi adormit în cadă din cauza sedativului puternic pe care îl lua. Fiica lui Whitney Houston, tendințe suicidale

Site-ul tmz.com mai scrie că familia cântăreței se teme că fiica sa, Bobbi Kristina, de 18 ani, ar avea tendințe suicidale și ar avea nevoie de ajutor specializat.

Tânăra a fost spitalizată de două ori, după ce a avut mai multe ieșire violente și nu a putut fi liniștită de cei apropiați. Ieri, la câteva ore de la moartea mamei sale, lui Bobbi Kristina nu i-a fost permis să vadă trupul cântăreței. Omagiată la Premiile Grammy Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, desfășurată noaptea trecută în Beverly Hills, a fost marcată de momente dedicate cântăreței Whitney Houston.

LL Cool J, prezentatorul Premiilor Grammy a deschis ceremonia din Beverly Hills cu o rugăciune pentru Whitney Houston.

  • "Cineva a murit în familia noastră, așa că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să spunem o rugăciune pentru femeia pe care am iubit-o, sora noastră, Whitney Houston", a spus el.

Apoi a fost proiectat un clip din 1994 în care artista  interpretează piesa "I Will Always Love You", melodie cântată mai târziu și de Jennifer Hudson, vizibil afectată. Ultima apariție publică a cântăreței a fost cu numai două zile înainte de moartea sa, când a cântat la un eveniment organizat de Kelly Price.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/oOddDuzqAI0" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News