Copiii s-au plâns acasă de relele tratamente din partea învăţătoarei iar părinţii au luat măsuri înregistrând-o, pentru a avea probe împotriva sa. Aceasta a fost surpinsă în timp ce jignea elevii şi mai mult, îi ameninţa cu moartea.

„De multe ori, fata ne-a spus că doamna ţipă, jigneşte şi face crize de nervi în faţa copiilor. Am vorbit anul trecut cu doamna învăţătoare şi doamna directoare şi ne-a făcut două plângeri la Poliţie. Am contactat inspectorul de judeţ şi nu a venit la întâlnirea pe care el a fixat-o. Am pus un dispozitiv de înregistrare şi am auzit ce se întâmplă", a povestit părintele elevei potrivit ziarulderoman.ro

Înregistrarea scoate foarte clar la iveală cum învăţătoarea ridică tonul foarte tare la elevi iar la un moment dat îi spune unuia dintre ei că îl strânge de gât.

"Dacă nu ai răbdare vin la tine şi te strâng de gât,a cuma, că nu mai pot. Taci odată! Şi tu la fel! Eşti papagal?! Ştii că păsările papagal repetă după oameni?", a spus învăţătoarea. Aceasta nu îşi recunoaşte faptele, în ciuda faptului că există probe concludente în aces sens, susţinând că înregistrarea este un trucaj.-

Reprezentaţii Inspectoratului Judeţean Neamţ au ascultat înregistrările şi au anunţat că de luni vor demara o anchetă la şcoală.