Reţetă de Dorobanţi: gadgeturi tăvălite prin cristale Swarovski

Reţetă de Dorobanţi: gadgeturi tăvălite prin cristale Swarovski

În noaptea dintre ani, la poşeta Louis Vuitton, pantofii Jimmy Choo şi rochia Gucci nu poţi să asortezi un telefon pentru muritorii de rând, cu o carcasă obişnuită.

Trebuie să strălucească mai ceva decât o instalaţie de lumini de la un concert al lui Jean Michell Jarre şi să facă să pălească artificiile de la miezul nopţii. Tocmai pentru a satisface această nevoie, o firmă londoneză a băgat mai multe gadgeturi în atelier şi le-a tapetat cu sute şi mii de cristale Swarovski.

Gadgeturile "tunate" strălucesc atât de tare încât cei din jur îşi pun ochelari de soare când utilizatorul îşi verifică apelurile ratate sau cine i-a mai dat "like" pe facebook. iPhone 4, Blackberry, iPad sau tableta Galaxy de la Samsung sunt acum decorate cu mii de cristale Swarovski pentru cei care preferă să privească dincolo de tehnologie.

Un iPhone 4 cu 1.000 de cristale Swarovski Xilion costă în jur de 1.300 de euro. Pentru o tabletă iPad care are peste 2.000 de cristale trebuie să scoţi din buzunar vreo 2.000 de euro. Cine are mai mare dare de mână şi vrea să rupă gura clubului, în schimbul a 5 milioane de lire sterline poate achiziţiona un iPhone 4 Diamond de culoare roz. Are 500 de diamante şi numai cel încrustat  pe butonul central costă 2 milioane de lire sterline. Carcasa aparatului a fost realizată de designerul britanic Stuart Hughe şi există doar două exemplare.

Acelaşi designer a propus şi zece telefoane "zidite" dintr-o piatră meteorică, combinată cu un dinte de T-Rex. Un telefon costă în jur de 60.000 de euro.    

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/16275055" width="400" height="225" frameborder="0"></iframe><p><a href="http://vimeo.com/16275055">Crystalroc - Samsung Galaxy Tab</a> from <a href="http://vimeo.com/crystalroc">CrystalRoc</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Ne puteți urmări și pe Google News