Evenimentul Zilei > Actualitate > Reprezentanții Armatei EXPLICĂ de unde au bani ca să închirieze „Arena Națională” pentru meciul Steaua – Rapid
Reprezentanții Armatei EXPLICĂ de unde au bani ca să închirieze „Arena Națională” pentru meciul Steaua – Rapid

Reprezentanții Armatei EXPLICĂ de unde au bani ca să închirieze „Arena Națională” pentru meciul Steaua – Rapid

CSA Steaua a emis un comunicat în care a explicat că banii pentru închirierea „Arenei Naționale”, la jocul cu Rapid, provin din sponsorizări.

CSA Steaua și Rapid se vor întâlni în derby-ul Ligii a IV-a, la data de 14 aprilie, iar confruntarea se va disputat pe cel mai mare stadion al țării: „Arena Națională”. Gazdele vor plăti 53.000 de euro, iar reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au explicat, într-un comunicat, că suma va fi acoperită din sponsorizări.

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă, privind organizarea meciului de fotbal din cadrul Ligii a IV-a a Asociației Municipale de Fotbal București, dintre echipele Steaua București și Academia Rapid, pe Arena Națională și folosirea fondurilor publice pentru închirierea stadionului, vă comunicăm că toate cheltuielile pentru organizarea unui astfel de eveniment vor fi acoperite din sponsorizări, vânzarea de bilete, publicitate, reclamă”, au spus oficialii CSA Steaua.