Olandezul în vârstă de 36 de ani va sosi în această noapte pe Aeroportul Otopeni, urmând ca mâine dimineaţă să ajungă la Craiova, unde va face cunoştinţă cu luptătorii care vor urca în ring. De asemenea, Bonjasky va sta şi în colţul lui Darryl Sichtman, unul dintre elevii de la academia pe care o conduce în Olanda, cel care va lupta împotriva lui Miodrag Olar.

"Îi aşteptăm pe toţi fanii sportului pe esplanada Teatrului Naţional pentru prezentarea galei de vineri seară. Pe lângă cântar şi prezentarea sportivilor, va avea loc şi o sesiune de autografe şi poze cu Remy Bonjasky", a spus promotorul Eduard Irimia. Fostul campion mondial va fi prezent sâmbătă la un seminar în oraşul Băniei, iar o zi mai târziu va pleca din România.

În total, la gala de vineri seară se vor disputa nouă meciuri, printre care şi cel pentru titlul Intercontinental WAKO Pro la categoria 64,5 kg dintre Ionuţ Atodiresei şi Saşa Jovanovic. Intrarea la finala Local Kombat Bodyguardul – Forţe Speciale va fi gratuită, iar gala va fi transmisă în direct pe voyo.ro.