Evenimentul Zilei > Actualitate > Remaniatul Mihail Dumitru, numit şef al unei Comisii prezidenţiale pe agricultură
Remaniatul Mihail Dumitru, numit şef al unei Comisii prezidenţiale pe agricultură

Remaniatul Mihail Dumitru, numit şef al unei Comisii prezidenţiale pe agricultură

Nu a fost suficient de bun pentru Guvern, dar l-a preluat Preşedinţia. Mihail Dumitru, proaspăt remaniat de la Ministerul Agriculturii, a fost numit şeful Comisiei prezidenţiale pentru dezvoltarea agriculturii

La o zi după ce a plecat din Guvern, Mihail Dumitru a fost numit, astăzi, preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă al Preşedinţiei. "Traian Băsescu a semnat decizia de numire a domnului Mihail Dumitru în funcţia de membru, preşedinte al Comisiei Prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România", se anunţă în document.
Mihail Dumitru declara astăzi dimineaţă că intenţionează ca de anul viitor să lucreze în structurile Comisiei Europene, la Bruxelles.
"Deocamdată rămân în România, dar intenţia mea este ca undeva, anul viitor, să plec la Bruxelles", a spus Dumitru, înlocuit la Agricultură cu deputatul PDL Valeriu Tabără.
Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din poziţia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: