Evenimentul Zilei > Monden > Relația lui Papadopol a creat o suferință în lanț. Reacția fostului bărbat al Adrianei
Relația lui Papadopol a creat o suferință în lanț. Reacția fostului bărbat al Adrianei

Relația lui Papadopol a creat o suferință în lanț. Reacția fostului bărbat al Adrianei

Adrian Titieni este profund afectat după ce a văzut imaginile în care fosta nevastă se sărută cu Alex Papadopol. Marele actor s-a destăinuit unor apropiați, care au dezvăluit ce se întâmplă acum în sufletul lui.

Nemulțumită de gesturile fostului partener de viață este și Ioana Ginghină, mai ales că totul se întâmplă la scurt timp după ce ei au divorțat.

Adrian Titieni și fosta soție, Adriana Irimescu, au divorțat în secret în urmă cu un an și jumătate. Pe vremuri actrița spunea că doar moartea îi poate despărți, dar chiar ea i-a cerut libertatea bărbatului care a şcolit-o, îndrumat-o pe calea actoriei și cu care are doi copii.

Pentru trăirile pe care Ariadna şi Marc le au acum, după ce s-a aflat că mama lor și-a refăcut viața, Adrian Titieni suferă enorm.

„Sunt distrus, îmi pare rău pentru copii”, le-ar fi spus Adrian Titieni unor prieteni, potrivit click.ro.

Adrian Titieni îl şcoleşte pe fostul soț al Ioanei Ginghină să îşi ia doctoratul.

„Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz.

Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au mai declarat surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au fost căsătoriți timp de 20 de ani. Actorul s-a cufundat în muncă pentru a uita de mariajul eșuat, iar când prietenii l-au sunat și i-au spus că: “fosta ta nevastă se pupă cu Papadopol în faţa blocului”, el s-a gândit mai mult la copiii săi și la ruşinea că cei din breaslă vor vorbi despre această poveste.

În trecut, cei patru protagonişti ai telenovelei au fost amici foarte buni. Colegi de scenă, ei mergeau împreună şi în turnee, vacanţe şi se vizitau.

Ioana Ginghină a rămas uimită după ce a văzut pozele în care fostul soț se îmbrățișează cu Adriana Ttitieni. Aceasta a fost deranjată că scena s-a petrecut în public, iar fiica lor ar putea vedea aceste fotografii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: