Deși Anamaria Prodan Reghecampf a negat informația conform căreia ar fi divorțat de Laurențiu, ipoteza despre ruptura dintre cei doi este din nou un subiect de actualitate în cercul acestora. Susținute și de abordarea total diferită a subiectului din partea lui Laurențiu Reghecampf, care s-a abținut să infirme zvonurile.

Apropiații cuplului au lansat, din nou, informația conform căreia soții Reghecampf sunt, de fapt, despărțiți. Acest lucru ar fi survenit în urmă cu mai mult timp, iar ca argument pentru păstrarea acestui secret în interiorul familiei ar sta afacerile comune pe care le au cei implicați.

”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, au informat sursele tabloidului Click!.

Informația survine într-un moment în care Anamaria se află în Dubai, unde ar fi primit din partea lui Laurențiu un Roll Royce.