Nu mi se pare normal ca oficialii Astrei să-şi dea cu părerea sub protecţia anonimatului. Nu e corect în primul rând faţă de jucătorii ploieşteni. Găman, Bărboianu şi Mureşan nu merită să fie târâţi în astfel de mizerii. 
Dacă persoana respectivă făcea o statistică a meciului, ar fi avut surprize. Cei de la Astra au avut patru şuturi la poartă şi au marcat trei goluri. Faptul că scorul a fost 4-3 s-a datorat unui singur lucru: am ratat prea mult”, a declarat Laurenţiu Reghecampf astăzi, într-o conferinţă de presă.
În ediţia tipărită de astăzi a EVZ, un oficial al clubului Astra a declarat, sub protecţia anonimatului: „Uitaţi-vă cum au evoluat Găman şi Bărboianu, jucătorii impresariaţi de Giovani Becali! Dar, mai ales, cum a jucat Andrei Mureşan, fotbalist adus la Astra de Ana Maria Prodan (n.r. – soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf)”.
Neagă conflictul cu Martinovici
Reghecampf a abordat în conferinţa de presă susţinută astăzi şi disputa verbală pe care a avut-o, în timpul meciului cu Astra, cu fundaşul sârb Novak Martinovici.
„Martinovici e un jucător foarte important pentru noi. El intră pe teren şi îşi face datoria. Nu au existat schimburi de replici dure, i-am spus doar că nu a fost atent la un adversar, că a greşit la o fază, iar el mi-a răspuns că nu l-a văzut. Atâta tot„, a spus antrenorul Stelei.