Evenimentul Zilei > Actualitate > „Reghe” îi apără pe derbedei
„Reghe” îi apără pe derbedei

„Reghe” îi apără pe derbedei

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua, a fost pus la curent cu ultimele isprăvi ale jucătorilor săi Mihai Costea, Cristi Tănase şi Alex Chipciu, care luni noapte s-au îmbătat şi au făcut scandal în staţiunea Mamaia. "Reghe" a încercat însă să pună batista pe ţambal.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a arătat deranjat de incidentul în care au fost implicaţi luni noapte trei dintre fotbaliştii săi.

Tehnicianul a explicat că cel mai important lucru e acela ca jucătorii săi "să se pregătească şi să joace bine".

"Am discutat cu ei ca între bărbaţi. Le-am spus că în viaţă este nevoie să se comporte altfel şi că trebuiau să aplaneze conflictul, altfel nu s-ar fi aflat. Azi au făcut antrenament normal, ştiu că noi trebuie să cucerim titlul.

Nu pot să-i impun unui om ce să facă în timpul liber. Aşa le-am zis şi lor. Sunt oameni maturi. Dacă nu ar fi maturi nu ar fi jucători la Steaua şi la echipa naţională.  Nu pot să-i oblig să stea în casă pe o asemenea căldură şi când au o jumătate de zi liberă.

Acum, cel mai mult mă interesează să se pregătească şi să joace bine", a spus reghecampf la gsptv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.