Evenimentul ZileiPoliticaReferendum cu final așteptat. Fericiți cu Dan Barna

Referendum cu final așteptat. Fericiți cu Dan Barna

Referendum cu final așteptat. Fericiți cu Dan Barna
Dan Barna rămâne președintele USR, după ce a primit 7.189 de voturi din partea colegilor de partid, în cadrul consultării interne. Barna și-a clamat victoria într-o conferință de presă, în care a apărut înconjurat de mai mulți susținători. Din cadru au lipsit Cosette Chichirău, principala sa contestatară.

Rezervat, în ciuda scorului obținut, 74,4%, Barna a mulțumit celor care l-au votat, declarându-se satisfăcut de funcționarea mecanismelor interne ale partidului: „Consultarea a fost o parte din procesul intern de analiză a alegerilor prezidențiale, am discutat și cu liderii din partid, concluzia este aceea că trebuie să strângem rândurile. Avem de pregătit alegeri locale și parlamentare și guvernarea. Nu am intrat în această cursă cu gândul că abandonăm la primul obstacol”.

El a anunțat că la finalul săptămânii se va desfășura ședința reunită a birourilor de conducere ale USR și PLUS. Un număr de 9.654 de useriști au răspuns, vreme de cinci zile, la întrebarea: „Considerați că Dan Barna trebuie să își dea demisia de la conducerea USR?“


Accesează: