Evenimentul Zilei > Actualitate > REDUCERI de 45% oferite de CFR la BILETELE DE TREN. Vezi cum le poţi obţine
REDUCERI de 45% oferite de CFR la BILETELE DE TREN. Vezi cum le poţi obţine

REDUCERI de 45% oferite de CFR la BILETELE DE TREN. Vezi cum le poţi obţine

CFR Călători oferă 1.000 de vouchere care pot fi transformate în bilete de tren cu reducere de 45%, pe orice rută. Acestea se pot procurala Târgul de Turism al României, de la Romexpo, în perioada 16-19.02.2017.

Un voucher dă dreptul la o reducere de 45% din prețul final de vânzare a unei singure legitimații pentru o călătorie simplă procurată de la ghișeele de emitere din stațiile sau agenție de voiaj care emit electronic, pentru o singură persoană, indiferent de tipul legitimației (bilet preț întreg, copil, elev, pensionar, bilet emis în baza card TrenPlus, etc.), indiferent de rangul trenului, clasa comercială sau clasa de rezervare, precum și numărul de trenuri de legătura din parcurs. Reducerea nu se aplică pentru legitimațiile valabile pe o perioadă și care dau dreptul la mai multe călătorii sau pentru mai mulți călători:  abonamente, carte VSD, bilet de week-end, dus-întors (open,opțional), minigrup etc.

Oferta este valabilă până la data de 15.04.2017 inclusiv, iar reducerea de 45% se acordă numai dacă emiterea legitimației se efectuează până la data menționată pentru călătoria în perioada de vânzare cu anticipație, respectiv maxim 30 de zile de la data solicitării. 

Astfel, la Romexpo se va deschide un punct de vânzare pentru biletele CFR online  prin care se va asigura posibilitatea achiziționării de legitimații de călătorie cu reducere de 45%. O condiţie suplimentară pentru clienți este aceea care stipulează că sunt de acord să se aboneze la newsletter.

Biletele CFR online achiziționate de către clienți la standul CFR Călători de la Târgul de Turism, ediția de primăvară 2017, nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport (anticipare, amânare, intrerupere sau restituire). 

Clienții care își achiziționează astfel de legitimații cu reducere vor primi atât biletul CFR online în formă tipărită cât și condițiile specifice de utilizare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: