Red Hot Chili Peppers vor cânta de Revelion pentru un miliardar rus

Red Hot Chili Peppers vor cânta de Revelion pentru un miliardar rus

Insulele Caraibe, 300 de invitaţi selectaţi pe sprânceană, delectaţi de faimoasa trupă rock Red Hot Chili Peppers. Aşa va arăta petrecerea de Revelion din acest an organizată de excentricul miliardar rus Roman Abramovici şi care îl va costa peste 5 milioane de lire sterline (circa 6 milioane de euro), scrie publicaţia britanică "The Telegraph".

Petrecerea organizată de proprietarul clubului de fotbal britanic Chelsea este, probabil, cea mai râvnită de la acest final de an. Pe lângă cei de la Red Hot Chili Peppers, la eveniment vor mai cânta Beyonce, the Black Eyed Peas şi Prince.

Se pare că, în acest an, Roman Abramovici intenţionează să eclipseze festivităţile pe care le-a organizat anul trecut de Anul Nou. Petrecerea exclusuvistă va avea loc la reşedinţa oligarhului rus de pe insula St. Barts din Caraibe. Proprietatea, situată pe plajă, pe care a cumpărat-o cu 58 milioane de lire sterline, a aparţinut anterior familiei de magnaţi bancari Rockefeller şi are mai multe piscine, pavilioane şi bungalow-uri pe plajă.

Invitaţii celebri ai oligarhului rus

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitaţii au fost anunţaţi că "dress-code"-ul pentru petrecere este "island chic" şi că aceasta va începe la ora 22.00 şi va dura până la 4 dimineaţa. Apoi, petrecăreţii se vor relaxa pe câteva super-iahturi.

Printre invitaţii celebri de anul trecut ai miliardarului s-au numărat Demi Moore, Rosie Huntington-Whitely, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres şi producătorul Star Wars, George Lucas. Iar în 2009, personalităţi precum Kanye West şi Orlando Bloom au participat la petrecerea în valoare de 3 milioane de lire sterline (3,6 milioane euro), la care au cântat Beyoncé, Gwen Steffani şi Prince.

Vacanţa de Crăciun Abramovici, 45 de ani, şi-a petrecut-o pe aceeaşi insulă, împreună cu prietena lui, modelul rus Daşa Jukova, 30 de ani, şi cu fiul său Aaron, în vârstă de doi ani.