Vânătorii de recompense caută prin toată Constanţa un pumn de 100.000 de euro. Prinţul arab îl vrea pe cel care i-a dat "moveul"

Vânătorii de recompense caută prin toată Constanţa un pumn de 100.000 de euro. Prinţul arab îl vrea pe cel care i-a dat "moveul"

Scandalurile se ţin scai de nepotul lui Gigi Becali. La deschiderea clubului său de pe litoral, fiul unui arab a fost bătut. "Prinţul" a plecat, dar a promis răzbunare.

Fiul milionarului arab Akbar Al Baker a venit în România la distracţie şi s-a ales cu un ochi umflat.

Scadalul s-a produs la deschiderea clubului de pe litoral al beizadelei familiei Becali, Lucian Becali.

"Prinţul deşertului" a plecat ieri nervos din România, dar ar fi anunţat o recompensă-record pentru prinderea românului care l-a lovit: 100.000 de euro. Dornici de câştig rapid, interlopii de pe litoral încearcă să afle cine este agresorul. Totul s-a întâmplat vineri seară, iar martorii la scandal spun că scandalul ar fi pornit de la o fată, care era în suita arabului. Un şmecheraş ar fi încercat s-o agaţe, iar în acel moment fiul milionarului s-a enervat. Românul însă a rezolvat treaba rapid, cu pumnii, şi a fugit din clubul de fiţe. Oficial, nimeni nu confirmă nimic, nici că arabul ar fi fost lovit, nici banii promişi, însă martorii îi contrazic.

Cert este că evenimentul care trebuia să fie unul epatant s-a transformat într-un fiasco. "La inaugurare au fost aproximativ 2.000 de oameni, am avut oaspeţi importanţi din Miami - precum DJ-ul lui Kanye West - oaspeţi din Germania, Austria, am avut şi trei mese ocupate de turişti din Emirate, dar şi o mulţime de VIP-uri de pe la noi", au încercat să minimalizeze scandalul oficialii. Oaspeţii arabi, înconjuraţi de data asta de neveste şi copii, s-ar fi relaxat duminică pe marginea piscinei. Singura infomaţie confirmată de poliţişti este că doi tineri, unul din Năvodari şi altul din Timişoara, au fost daţi afară din club, după ce, beţi mangă, au sărit în piscină.

De altfel, poliţiştii au prins zeci de tineri care au urcat la volanul maşinii ameţiţi de alcool. Printre ei, şi starleta Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos. Nepot de cioban, patron de club

Lucian Becali, patronul clubului unde s-a întâmplat scandalul, este nepotul favorit al lui Gigi Becali. El a ajuns pe prima pagină a ziarelor atunci când a alergat cu buldozerul 17 măicuţe. Asta se întâmpla în 2008, iar măicuţele i-au făcut plângere penală.

După acest episod, Lucian Becali a apărut constant în tabloide. Petrecerile din cluburile de fiţe în care apărea în compania fotomodelelor Agnes Matoko (dreapta), Andreea Mihalaşcu şi Cristina Roventa au fost intens mediatizate. În ultimul scandal monden în care a fost implicat, o stripteuză l-a acuzat că i-a vorbit vulgar şi i-a făcut mai multe propuneri sexuale.

Ne puteți urmări și pe Google News